Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Hibrid autó.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Hibrid autó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hibridauto.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
Alfa Romeo

Alfa Romeo

Úgy beszélik, hogy Henry Ford megemelte kalapját, valahányszor előzni látott egy Alfa Romeót, Enzo Ferrari pedig elsírta magát az örömtől azon a napon, amikor sikerült megvernie az Alfákat. Az egy évszázados márka hozzájárult az autózás történetének legdicsőbb lapjaihoz. A Torpedótól a Duettóig, a Giuliettán keresztül. A feledhetetlen műszaki remekek, az autózás hőskorából, amikor a gépkocsi világszerte megragadta az autórajongók képzeletét. Az Alfa Romeo létének első hónapjai óta vesz részt versenyeken. Kellemes böngészést kívánok az oldalon!

Audi

Audi

Az AUDI AG álltalában Audiként ismert német autógyártó cég, melynek székhelye a németországi Ingolstadt-ban található. Az Audi története az egyik legsokszínűbb az autóipar történelmében. Négy márka, az Audi, a DKW, a Horch és a Wanderer összeolvadásából jött létre 1932-ben, hogy megalapítsa az Auto Union AG márkát, amelynek emblémájául a négy karikát választották. Ez a négy karika a négy márkát szimbolizálja. Oldalamon mindent megtalálsz az Audi márkáról, frankó képeket a népszerű autó típusairól. Hazai Audi márkakereskedők listája.

Autómárkák

Autómárkák

Oldalunk felsorol minden olyan autómárkát, ami a mindennapi életünkben is jelen van. Itt megtalálod a saját autód történetéhez kapcsolódó oldalt - autómárkák listáját és számos alkatrész illetve szervizlehetőséget is ajánlunk.

Tuti menü